Sterckx Motors

Gegevens

Adres

Brusselsesteenweg 151
1500 Halle

BTW nummer
BE 0414 667 674

Introductie

Sterckx Motors Suzuki: de perfecte aanvulling voor uw vloot

Sterckx – De Smet is met 4 Volvo vestigingen in Vlaams- en Waals-Brabant en het Brusselse gewest (Halle, Sint-Genesius-Rode, Zellik en Drogenbos) één van de grootste Volvo verdelers van België en kan via de merken Polestar (Brussel), Kia, Suzuki & Isuzu (alledrie in Halle) een volledig fleetgamma aanbieden. Dienstverlening is belangrijk in onze fleetfilosofie, waarbij een persoonlijk contact met elke klant én bestuurder cruciaal is.

Er verandert namelijk veel op het vlak van mobiliteit en dat betekent dat ook de distributie er anders zal uitzien. Daarom nemen wij als progressieve en dynamische groep initiatieven die tegemoet komen aan die nieuwe klantenbehoeftes. We blijven natuurlijk leverancier van auto’s en we ondersteunen onze klanten op dat vlak ook met fiscaal advies. Zo wordt ons personeel constant bijgeschoold en volgde opleidingen rond advanced automotive management, TCO en fiscaliteit.

Maar we breiden ons aanbod ook uit met nieuwe diensten. Concreet gaat het om dienstverlening zoals doorgedreven pick-up and delivery, service-on-demand of het beheer overnemen van poolvloten en aanloopwagens, maar ook een gratis e-bike bij onderhoud of een herconditionering. Dat zijn zaken waar de Fleet klant vandaag naar op zoek is.

Ook in het gamma van Suzuki zal die fleetklant ongetwijfeld zijn gading vinden. Bij Suzuki ben je zeker van een auto die doet wat hij moet doen: vlot rijden. En daar zijn geen extra snufjes voor nodig, dankzij ons uitgebreide basispakket. Lifetime Assistance, AllGrip-technologie en 5 jaar garantie: allemaal included. Ons basispakket is zo compleet …

… dat zelfs de fun er mee in zit! Een citytrip met het hele gezin, een aangename rit naar het werk, offroad op avontuur, in de sneeuw of langs de ondergaande zon – wat je ook wil, er is altijd een juiste Suzuki voor jou. Rijplezier included.

Contactpersonen

Kris Muylaert

Commercial Director 02 361 14 18 0473 79 60 51 kris.muylaert@sterckx-desmet.be

Bram Vanhengel

Fleet Development & Polestar Director 02 466 02 66 0497 50 27 70 bram.vanhengel@sterckx-desmet.be

Philip Vandewalle

Owner & Managing Director 02 361 14 18 0498 90 21 41 philip.vandewalle@sterckx-desmet.be

Raphaël Dal

Site Manager 02 363 87 61 raphael@sterckxmotors.be

Locatie