Tanghe

info@tanghe.net.bmw.be
www.tanghe.bmw.be
Facebook

Tel 02 758 84 97

Haachtsesteenweg 228
1820 Melsbroek

BTW BE 0413 254 246

Contact

Fleet Manager

Joery Hoeven
02 758 01 07
joery.hoeven@tanghe.net.bmw.be

Verkoopsverantwoordelijke

Yves De Coster
02 758 00 18
yves.de-coster@tanghe.net.bmw.be

Fleet & Sales Advisor

Stephane De Meulenaere
02 758 00 17
stephane.de-meulenaere@tanghe.net.bmw.be

Fleet & Sales Advisor

Didier Partido Moreno
02 758 01 05
didier.partido-moreno@tanghe.net.bmw.be

Fleet & Sales Advisor

Olivier Boudewyns
02 758 00 16
olivier.boudewyns@tanghe.net.bmw.be

Bijkomende informatie

Receptie Werkplaats
02 751 84 97
filip.stevens@tanghe.net.bmw.be

Receptie Carrosserie
02 758 00 23
eddy.de-leeuw@tanghe.net.bmw.be

Openingsuren
Weekdagen van 9u tem 18u30
Zaterdag van 9u tem 17u

Tanghe, hier begint uw fleetverhaal

Garage Tanghe uit Melsbroek kan je gerust een echte fleetconcessie noemen met jarenlange ervaring in de sector. Het bewijs? Meer dan 70% van het cliƫnteel van Tanghe bestaat uit fleetklanten. De concessie doet er dan ook alles aan om haar fleetklanten op hun wenken te bedienen. Zo doorliep het commercieel personeel het BMW Fleet en corporate opleidingstraject en kreeg het opleidingen inzake fiscaal & financieel advies. Een uitstekende keuze, gezien de variƫteit en complexiteit van de huidige fleetmarkt omtrent CO2, WLTP en TCO.

De medewerkers van de BMW concessie Tanghe doen er dan ook alles aan om een adviserende rol op te nemen en u te helpen in het beheer van uw wagenpark. In overleg met de klant en BMW Belux wordt dat wagenpark bijvoorbeeld in kaart gebracht om zo de juiste fleetvoorwaarden vast te leggen. We proberen daarin voor iedere fleetklant een voorstel op maat te maken dat aan hun noden voldoet.

Open communicatie

Om die adviserende rol ten gronde te kunnen vervullen, is een maximale kennis van het wagenpark natuurlijk noodzakelijk. Die bouwen ze bij Tanghe op door regelmatige contacten met de fleetverantwoordelijke. Hierdoor kan de concessie, in samenspraak met de klant, bepalen hoe de BMW concessie Tanghe hen optimaal kunnen ondersteunen in het beheer van hun wagenpark.
U hebt het ongetwijfeld al door: sterke communicatie naar de wagenparkverantwoordelijken is een sleutelelement in de fleetstrategie van de BMW concessie Tanghe. Dit doet de concessie onder meer door middel van fleet E-newsletters, waarin het haar klanten meermaals per jaar informeert over de laatste evoluties inzake regelgeving rond bedrijfswagens, zoals fiscaliteit, WLTP en dergelijke.

En ook bestuurders blijven niet in de kou staan. De BMW concessie Tanghe streeft naar een persoonlijke aanpak vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van de wagen, alsook bij elk service bezoek in concessie. Hierbij vinden we het ook belangrijk dat de afspraken gemaakt met het bedrijf correct worden nagekomen.

Pin It on Pinterest