Gegevens

Adres

Haachtsesteenweg 228
1820 Melsbroek

BTW-nummer
BTW BE 0413 254 246
Website
http://www.tanghe.bmw.be
E-mail
info@tanghe.net.bmw.be
Telefoon
Tel 02 758 84 97
Social Media

Introductie

Tanghe, hier begint uw fleetverhaal

BMW Tanghe uit Melsbroek kan je gerust een echte fleetconcessie noemen met 60 jaar ervaring in de sector. Het bewijs? Meer dan 70% van het cliënteel van Tanghe bestaat uit fleetklanten. De concessie doet er dan ook alles aan om haar fleetklanten op hun wenken te bedienen. Zo doorliep het commercieel personeel het BMW Fleet en corporate opleidingstraject en kreeg het opleidingen inzake fiscaal & financieel advies. Een uitstekende keuze, gezien de variëteit en complexiteit van de huidige fleetmarkt omtrent CO2, WLTP en TCO.

De medewerkers van  BMW Tanghe doen er dan ook alles aan om een adviserende rol op te nemen en u te helpen in het beheer van uw wagenpark. In overleg met de klant en BMW Belux wordt dat wagenpark in kaart gebracht om zo de juiste fleetvoorwaarden vast te leggen. Ze proberen daarin voor iedere fleetklant een voorstel op maat te maken dat aan hun noden voldoet.

Open communicatie

Om die adviserende rol ten gronde te kunnen vervullen, is een maximale kennis van het wagenpark natuurlijk noodzakelijk. Die wordt bij BMW Tanghe opgebouwd door regelmatige contacten met de fleetverantwoordelijken. Hierdoor kunnen de Sales & Fleet Advisors, in samenspraak met de klant, bepalen hoe  ze  hen optimaal kunnen ondersteunen in het beheer van hun wagenpark.
U hebt het ongetwijfeld al door: sterke communicatie naar de wagenparkverantwoordelijken is een sleutelelement in de fleetstrategie van BMW Tanghe. Dit doet de concessie onder meer door middel van fleet e-newsletters, waarin ze haar klanten meermaals per jaar informeert over de laatste evoluties inzake regelgeving rond bedrijfswagens, zoals fiscaliteit, WLTP en dergelijke.

En ook bestuurders blijven niet in de kou staan. BMW Tanghe streeft naar een persoonlijke aanpak vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van de wagen, alsook bij elk service bezoek voor uw BMW of MINI. Hierbij vinden ze het ook belangrijk dat de afspraken gemaakt met het bedrijf correct worden nagekomen.

Receptie Werkplaats
02 751 84 97
filip.stevens@tanghe.net.bmw.be

Receptie Carrosserie
02 758 00 23
eddy.de-leeuw@tanghe.net.bmw.be

Openingsuren
Weekdagen van 9u tem 18u00
Zaterdag van 9u tem 17u

Contactpersonen

Yves De Coster

Verkoopsverantwoordelijke & Fleet Advisor 02 758 00 18 yves.de-coster@tanghe.net.bmw.be

Alain Van Uytven

Fleet & Sales Advisor 02 758 01 07 alain.van-uytven@tanghe.net.bmw.be

Stephane De Meulenaere

Fleet & Sales Advisor 02 758 00 17 stephane.de-meulenaere@tanghe.net.bmw.be

Didier Partido Moreno

Fleet & Sales Advisor 02 758 01 05 didier.partido-moreno@tanghe.net.bmw.be

Olivier Boudewyns

Fleet & Sales Advisor 02 758 00 16 olivier.boudewyns@tanghe.net.bmw.be

Remco Woekier

Product Genius & Afleveraar 02 758 00 25 remco.woekier@tanghe.net.bmw.be

Locatie