Stoelendans bij Mazda Belux: de toekomst van Gert Hendrickx is…

Gert Hendrickx

Recent vonden er een aantal verschuivingen plaats binnen het team van Mazda Motor Belux.

Voormalig Fleet Manager Gert Hendrickx (45) werd benoemd tot Sales Manager, verantwoordelijk voor de verkoopsstrategie en het fleet- en sales-team. Gert kwam in 2014 in dienst bij Mazda Belux, en is ondertussen al 20 jaar werkzaam in de sector (waarvan de laatste jaren voornamelijk in een Fleet-omgeving).

Frédéric Spaenjers
Bert De Vidts

Nieuw in het team van Gert is Frédéric Spaenjers (32) als Fleet Account Manager. Frédéric bouwde ervaring op binnen de verkoop bij BMW De Schepper, Autobedrijf Buslot en Mercedes-Benz Jakobs in Lokeren.

Voormalig Sales Director Bert De Vidts (47) heeft voortaan de verantwoordelijkheid over Marketing, Advertising, Product Management en PR als Marketing & Communications Director. Bert kwam in 2012 in dienst bij Mazda Belux, waar hij eerst verantwoordelijk was voor de Fleet Sales, en de laatste 4 jaar de leiding nam over het Sales team.

#Auto #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

DWCC Strombeek 1853 Strombeek
Antwerp Automotive 2960 Sint-Job-in
Garage Defrancq 3090 overijse
Mazda Waasland Automotive 9100 Sint-Niklaas
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending