Vernieuwde Kia Ceed familie inspireert elk wagenpark

De vernieuwde Kia Ceed-familie biedt bedrijven alle inspiratie om hun ambities waar te maken. De fiscaal voordelige Ceed SW PHEV op kop. 

Met de grondig vernieuwde Ceed-familie biedt Kia een antwoord op de groeiende vraag naar geëlektrificeerde bedrijfsmobiliteit, gekoppeld aan doorgedreven rijcomfort en naadloze connectiviteit. Met dit krachtige aanbod versterkt het Koreaanse merk haar positie binnen het fleetsegment.

De Ceed-familie telt 3 telgen: een compacte Ceed 5-deurs, een stijlvolle ProCeed en ruime Ceed Sportwagon plug-in hybride… Uitgerust met een 10,25 inch aanraakscherm, geavanceerde rijhulpsystemen en high-end connectiviteitsfuncties zorgen ze voor een optimale connectie tussen de bestuurder, de wagen en de weg. En dus voor een prettige en efficiënte wegbeleving, in alle omstandigheden.

Kia Ceed SW PHEV: 100% aftrekbaar

De Ceed Sportswagon plug-in hybride voegt daar nog extra troeven aan toe, zoals een enorme laadruimte, een elektrisch rijbereik tot 50 km, zuinige maar krachtige motoren met vermogens van 100 pk tot 141 pk, en vooral: 100% fiscale aftrekbaarheid. Kortom, de Ceed SW PHEV is een slimme optie die past in elk wagenpark.

De Ceed 5-deurs, ProCeed of Ceed SW PHEV… Met de vernieuwde Kia Ceed-familie hoeven ondernemers en zelfstandigen alvast niet verder te zoeken naar zakelijke inspiratie.

Ontdek er alles over op kia.com

#Advertorial #Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Garage New 4AS 1070 Anderlecht
KIA Nivelles 1400 Nivelles
Sterckx Motors 1500 Halle
DWCC Vilvoorde 1800 Vilvoorde
DWCC Meise Wolvertem 1861 Wolvertem
Vermant Antwerpen-Zuid 2630 Aartselaar
Van Mossel Kia Center Aarschot 3200 Aarschot
La Louvière Motors 7110 Houdeng-Goegnies
Novoto 8530 Harelbeke
Novoto 8830 Hooglede
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending