Dubbele versterking voor het Fleet Team van Ford Belgium

Stéphanie Pauwels versterkt het Fleet Team van Ford Belgium als Key Account Manager. Voor Pauwels is het haar tweede job in de fleetsector, na een periode van bijna tien jaar bij LeasePlan Belgium. Daar oefende ze de functie van Fleet Advisor en Lease Advisor uit. Voordien was ze actief in de telecomsector.

“Ford Fleet kende de laatste maanden een ware transformatie”, laat Fleet Manager Roeland Vriens weten. “Zowel op strategisch als op professioneel vlak hebben we de manier gevonden om onze concessiehouders en partners beter te begeleiden. En daarin zal ook Stéphanie Pauwels haar rol spelen. Met haar kennis van vlootbeheer en nieuwe tendensen in de markt is ze de ideale persoon om wagenparkbeheerders te ondersteunen en Ford Fleet als partner te versterken. Ze zal de klanten dan ook rechtstreeks begeleiden vanuit Ford Fleet.”

Nieuwe Business Development Manager

Steven Trentin

Niet alleen Stéphanie Pauwels is vanaf heden werkzaam bij Ford Fleet, ook Steven Trentin vervoegt het team van de Blauwe Ovaal als Business Development Manager. Trentin heeft meer dan 4 jaar ervaring binnen de fleetsector, die hij opdeed bij Opel Belgium. Daar vervulde hij de rol van Business Sales Account Manager. Volgens Ford Belgium is Trentin een talent in het begeleiden van dealers in de uitbouw van hun fleetstrategie.

In zijn nieuwe  functie zal Trentin de rechtstreekse link zijn tussen Ford Fleet en het dealernet. Op deze manier zegt Ford Belgium beter in staat te zijn om haar programma’s af te stemmen op de markt en daarenboven de individuele aanpak en ondersteuning van haar klanten verder uit te bouwen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!