Houman

sales@houman.be
www.houman.be
Facebook

Tel 015 41 39 39

Boterstraat 6
2811 Hombeek

BTW BE 0471 444 348

Contact

Sales

Steve Lenaerts
015 41 39 39
steve@houman.be

Zaakvoerder

Steven Houman
015 41 39 39
steven@houman.be

Bijkomende informatie

Multi Merk Carrosserie Hombeek  – Scootershop Vespa – Piaggio Rijmenam

Isuzu

Een gevarieerd aanbod bij de Groep Houman

Al sinds de eeuwwisseling is Houman uw mobiliteitspartner in de regio Groot-Mechelen. In een periode van 20 jaar bouwden wij onze concessie uit van een carrosseriebedrijf in Zemst over een tweedehands- en multi-merkgarage met carrosserie in Hombeek tot de verdeler van de merken Suzuki, SsangYong, Isuzu en Mitsubishi, Vespa en Piaggio in Hombeek en Rijmenam (na overname van garage Luytens vorig jaar). Deze merken hebben elk hun eigen focuspunten, waardoor wij u een gevarieerd gamma kunnen aanbieden.

De erkende multi-merkencarrosserie onder het Go Smart Label blijft behouden. Daarenboven kan u rekenen op een uitgebreid test- en vervangwagenpark en een gespecialiseerd atelier voor onderhoud en herstellingen. Binnen de fleetsector focussen wij ons dan weer vooral op KMO’s en zelfstandigen. Zij kunnen rekenen op de deskundige bijstand van een salesteam dat al 15 jaar ervaring heeft in de fleetsector. Zij staan u bij in een vlekkeloze begeleiding en geven overzichtelijke informatie in de zoektocht naar de juiste uitvoering en toebehoren. Isuzu biedt 5 jaar garantie tot 200.000 km op alle modellen.

Truck-DNA

Wij focussen ons binnen de fleetmarkt op KMO’s en zelfstandigen en proberen hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunnen wij u een waaier aan diensten aanbieden (testvoertuig, leasing, renting, full lease, verzekering, onderhoudscontract, …).

De ISUZU D-Max is de enige pick-up die gebouwd wordt door een 100% bedrijfswagenfabrikant en is dus ontworpen om zich in alle omstandigheden perfect van zijn taak te kwijten. Niet alleen heeft de D-Max een naar pick-upnormen laag verbruik en CO2-uitstoot, hij combineert ook een ‘truck-DNA’ met een groot laad- en trekvermogen. En dit zonder aan comfort en veiligheid in te boeten.
Ook de N-Series (ISUZU lichte chassis-cab trucks) zijn zeer robuust opgebouwd en ‘powered for life’ dankzij eigen ISUZU-dieselmotoren. Het merk geniet dan ook, als wereldleider-fabrikant van industriële dieselmotoren, wereldwijd van een ijzersterke reputatie.

Pin It on Pinterest