Suzuki Strombeek by Carrect

Gegevens

Adres

Sint Annalaan 279
1853 Strombeek

BTW nummer
BE 0831 340 181
Website
E-mail
info@carrect.be
Telefoon
Tel 02 267 13 06
Social Media

Introductie

CARRECT: uw automotive partner in de rand van Brussel

CARRECT is een familiebedrijf en officiële dealer van Citroën, Kia, Mazda en Suzuki. Deze merken worden verdeeld over vier vestigingen die zich uitstrekken van de rand van Brussel tot in Dendermonde. In onze vestiging te Vilvoorde en Meise kan u terecht voor Kia en Suzuki, in Strombeek voor Citroën en Mazda en in Dendermonde voor Kia en Mazda. Daarnaast zijn we ook officieel hersteller van deze merken en hebben wij een centrale carrosserieafdeling in Strombeek.

Bedrijven en hun bestuurders zijn bij ons aan het juiste adres voor een dienstverlening op maat. Home service, vervangwagens, een atelier met een brug die enkel voor een snelle bediening van het fleetcliënteel wordt ingezet, een zithoek met wifi, een koffiemachine, …

Uw contactpersoon voor fleet is Siebe Van Eyken, die continue scholing krijgt over de laatste ontwikkelingen inzake elektrificatie en fiscaliteit. Geen tijd om langs te komen voor advies? Geen probleem, Siebe komt tot bij u om u te informeren over de samenstelling van uw vloot. Fiscaliteit, TCO, … hij heeft een antwoord op al uw vragen! Vanzelfsprekend volgen al onze medewerkers op regelmatige basis opleidingen, zodat ze uw auto steeds op een correcte manier kunnen onderhouden of herstellen.

Overweegt u een vergroening van uw vloot? Geïnteresseerd in hybride of elektrisch? Met al de merken die wij vertegenwoordigen, bedienen wij u op uw wenken.
Maak een afspraak en voor u het weet, zit u achter het stuur!

Contactpersonen

Contact

Gabriel Zahr

Algemeen Directeur / Zaakvoerder 02 252 04 66 gabriel.zahr@carrect.be
Contact

Geoffrey Van Damme

Commercieel Directeur 02 252 04 66 geoffrey.vandamme@carrect.be
Contact

Siebe Van Eyken

Fleet Manager 02 252 04 66 siebe.vaneyken@carrect.be

Locatie