Hervé Krux aan het hoofd van Peugeot Belux

PSA Benelux stelt twee nieuwe personen in topfuncties voor.

Stéphane Lévi

Nieuwe Algemeen Directeur PSA Benelux

Sinds 1 december 2017 staat Stéphane Lévi (1970) als Algemeen Directeur aan het hoofd van PSA Benelux, hij vervangt Virginie Jacquot die binnen Groupe PSA een andere functie heeft gekregen.

Stéphane, gediplomeerd aan de ESCP, begon zijn carrière bij Groupe PSA in 1995 waar hij achtereenvolgens verschillende functies voor zijn rekening nam zoals Directeur Marketing Peugeot in Argentinië en Spanje en vervolgens Verantwoordelijke Pubiliciteit en Merkimago voor Automobiles Peugeot in Parijs. Sinds begin dit jaar was hij de verantwoordelijke Prijs & Volumes voor Peugeot.

Stéphane Lévi; ‘De Benelux is een belangrijke markt voor Groupe PSA en ik ben zeer blij de teams van onze Merken Citroën, DS en Peugeot te mogen leiden. We bevinden ons momenteel in een extreem dynamische periode met nieuwe modellen zoals de Peugeot 3008 & 5008, de Citroën C3 Aircross en DS 7 Crossback. Op het autosalon in Brussel stelt Citroën in wereldpremière de nieuwe C4 Cactus voor en wordt DS 7 Crossback commercieel gelanceerd. Deze editie van het autosalon van Brussel is een première voor mij en met onze 3 merken hebben we alle kwaliteiten in huis om het grote publiek te verleiden!’         

Nieuwe Directeur Peugeot Belux

Hervé Krux

Vanaf 1 januari 2018, zal Hervé Krux de functie van Directeur Peugeot België Luxemburg overnemen van Thierry Lonziano die Directeur Marketing & Communicatie Peugeot wordt in Parijs.

Hervé Krux is geboren in 1968 en ging al in 1988 aan het werk binnen Groupe PSA, waar hij carrière heeft gemaakt in de retail.

Hij beschikt intussen over indrukwekkend veel ervaring aan het hoofd van filialen en verdeelcentra, zowel in Frankrijk als daarbuiten. Zo stond hij eerder al aan het hoofd van de Peugeot-filialen in Duitsland en was hij Regionaal Directeur voor de Noord-Oost-zone in Frankrijk. Vandaag is hij nog Directeur van PSA Retail Frankrijk.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!