Mercedes-Benz Drogenbos en Waterloo onder Franse vlag

Mercedes-Benz Drogenbos en Waterloo, dochterondernemingen van de Mercedes-Benz Groep, varen voortaan de Franse vlag. Beide dealerbedrijven zijn overgenomen door Saga Mercedes-Benz, onderdeel van de RCM Group.

Na de overname van de vestigingen van Mercedes-Benz Piret in 2019 (5 vestigingen: Nijvel, Bergen, La Louvière, Saint-Ghislain en Doornik) en Sogalux Charleroi in 2020, heeft Saga – een dochteronderneming van RCM – nu haar zinnen gezet op de vestigingen van de Mercedes-Benz Groep in Drogenbos en Waterloo. Met deze overnames komt het verkooppotentieel van Saga Mercedes-Benz in België op ongeveer 5.500 nieuwe voertuigen en 2.200 tweedehandsvoertuigen.

Met een portefeuille die nu Mercedes-Benz, Toyota/Lexus, Porsche en de boten van Beneteau omvat, heeft de RCM-groep uit de Vendée in 2021 een omzet van 1,35 miljard euro en 2.620 banen gegenereerd.

De aankondiging van de overname van Mercedes-Benz Drogenbos en Waterloo komt enkele weken na de aankondiging van de overname van de Antwerpse vestigingen van de Mercedes-Benz Groep door Hedin Automotive Belgium. Eerder vandaag bracht De Tijd dan weer dat Groep Vereenooghe in handen van Van Mossel komt.

#Auto #Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending