Een nieuwe concessie van Ginion in Waver-Noord

recadré BIn partnerschap met BMW en MINI Belux heeft Ginion Group haar nieuwe concessie Ginion Waver ingehuldigd.

Het nieuwe gebouw, dat zich situeert in de zone Waver-Noord, heeft een totale oppervlakte van 4.500 m². Met deze investering van meer dan 8,5 miljoen euro wilt men het volume van activiteiten vergroten en zo een tiental extra jobs genereren tegen januari 2018.

Het nieuwe gebouw bestaat uit twee onafhankelijke structuren: één voor de activiteiten van BMW, de andere voor MINI. Het gebouw staat middenin een terrein van 2 hectare en biedt meer dan 200 parkingplaatsen. Het atelier zal niet minder dan 17 bruggen tellen en de showrooms een twintigtal nieuwe wagens.

Ook BMW M en BMW i 

Twee afzonderlijke hoeken zullen dienen voor de service van de sportwagens BMW M en de elektrische wagens BMW i. Bovendien is er in de nieuwe structuur ook plaats voor de tweedehandswagens (BMW Premium Selection en MINI Next), een carwash en een bandendienst.

Ginion Group verdeelt de producten BMW, MINI, BMW Motorrad en Volvo in de regio Brussel, daarbovenop ook Ferrari in Brussel en in het Groot-Hertogdom Luxemburg. De groep is eveneens exclusief invoerder van Rolls-Royce en McLaren Automotive in België en het Groot-Hertogdom. In 2014 heeft de groep bijna 4.000 voertuigen verkocht en haar zakencijfer omhoog getrokken tot 145 miljoen euro. Vandaag stelt Ginion Group meer dan 200 personen tewerk.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!